Contactgegevens

Als u contact met ons wilt opnemen kunt u gebruikmaken van onderstaande gegevens.
Postadres:
Oude Koudekerkseweg 69
4335 CB Middelburg
Zeeland, Nederland
Bezoekadres:
Ampèreweg 27
4338 PT Middelburg
Zeeland, Nederland

Openingstijden showroom:
Maandag:    Gesloten
Dinsdag:      Gesloten
Woensdag:  10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag:        10:00 – 17:00
Zaterdag:     09:00 – 12:00
Mobiel: +31(0)6 364 468 25
Email: info@tuinbestratingzeeland.nl

Vacatures Wielemaker Tuinen & Houthandel

– Timmerman houtbouw
– Verkoopmedewerker tuinhout
Wij zijn op zoek naar een leuke collega die ons team wil komen versterken. Je komt terecht in een gezellig team van goed gemotiveerde collega’s en krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Heb jij affiniteit met hout en hou je ervan om mooie dingen te maken, zoals overkappingen, tuinkamers, schuren en veranda’s? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe timmerman houtbouw. Een diploma is niet vereist. Inzicht en initiatief is daarentegen wel heel belangrijk. Daarnaast is het van belang dat je een teamplayer bent.
Voor onze vacature verkoopmedewerker tuinhout is het een pré dat je al enige kennis hebt van hout, maar ook dit is niet noodzakelijk. We zoeken namelijk een enthousiast en leergierig persoon die ook zelf het terrein op loopt om te kijken wat er mogelijk is. Ook het hebben van een heftruckcertificaat en een rijbewijs BE is een pré.
Vind je de combinatie van beide functies leuk? Ook dit is mogelijk. Zowel fulltime als parttime is bespreekbaar! Interesse in een gesprek? Mail dan je cv en motivatie naar info@wielemakertuinen.nl of bel naar 06-36446825.
Neem contact met ons op

We zijn er op dit moment even niet. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

0
Skip to content