Wie is TuinbestratingZeeland.nl?

TuinbestratingZeeland is onderdeel van Wielemaker Tuinen. Wielemaker Tuinen is een familiebedrijf dat in 2001 is ontstaan, het jaar waarin Dirk Wielemaker – na 25 jaar dienstverband als vakbekwaam hovenier – gestart is als zelfstandig hovenier. Met de steun van zijn vrouw heeft hij het huidige hoveniersbedrijf opgezet, genaamd “Hoveniersbedrijf Dirk Wielemaker”.

Nadat in 2011 hun zoon Martyn zich ook meer met het bedrijf bezig ging houden is de houthandel “TuinhoutZeeland.nl” opgezet. Martyn heeft zich vooral bezig gehouden met het opzetten van de webshop en het promoten van de houthandel. Door de kracht van het goedlopende hoveniersbedrijf heeft de houthandel snel zijn weg gevonden naar het bredere publiek. Na een aantal jaar kwam er ook steeds meer vraag naar showopstellingen van bestrating. Hier hebben wij op ingespeeld door ruimte te maken in onze showtuin voor rekken met sierbestrating, natuursteen, keramische tegels en decoratieve elementen. Wij zijn officieel dealer van het merk “Gardenlux” en kunnen u dan ook de gehele collectie van Gardenlux in onze showtuin laten zien. Daarnaast kunnen wij ook bestrating leveren van de merken Marlux, MBI en RedSun. Ook hier hebben wij verschillende rekken van staan.

Doordat wij meer dan 35 jaar kennis in de groensector in huis hebben, kunnen wij u uitstekend voorzien van deskundig advies en verzorgen wij tevens professionele aanleg van bestrating.

Wij proberen onszelf te onderscheiden door het combineren van een online webshop met een fysieke showroom waar u tal van producten kunt bezichtigen. Tevens besteden wij veel tijd en aandacht aan de specifieke wensen van onze potentiële klanten. Het voordeel voor mensen uit Zeeland is dat zij zich online kunnen oriënteren, maar ook gemakkelijk bij ons binnen kunnen stappen om het product eerst met eigen ogen te zien.

Daarnaast hameren wij op kwaliteit en service, wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, lokaal bedrijf met kwaliteitsproducten en goede service, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zien u graag terug bij ons in de showroom onder het genot van een kopje koffie.

Neem contact met ons op

We zijn er op dit moment even niet. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

0

Start typing and press Enter to search