Wie is TuinbestratingZeeland.nl?

TuinbestratingZeeland.nl is onderdeel van Wielemaker Tuinen. Wielemaker Tuinen is een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 2001, het jaar waarin Dirk Wielemaker – na 25 jaar dienstverband als vakbekwaam hovenier – gestart is als zelfstandig hovenier. Met de steun van zijn vrouw heeft hij het toenmalige hoveniersbedrijf opgezet, genaamd “Hoveniersbedrijf Dirk Wielemaker”.

Nadat in 2011 hun zoon Martyn zich ook meer met het bedrijf bezig ging houden is de houthandel “TuinhoutZeeland.nl” opgezet. Martyn heeft zich vooral bezig gehouden met het opzetten van de webshop en het promoten van de houthandel. Door de kracht van het goedlopende hoveniersbedrijf heeft de houthandel snel zijn weg gevonden naar het bredere publiek. Later is het idee gekomen om een aparte site op te zetten voor tuinbestrating, TuinbestratingZeeland.nl. Deze site is nog volop in ontwikkeling, maar wij kunnen u in onze showroom alle soorten bestratingsmaterialen die wij te bieden hebben laten zien.

 
 
Per 1 januari 2018 is Martyn toegetreden tot het huidige bedrijf, genaamd Wielemaker Tuinen v.o.f. Wij hebben hiervoor gekozen om meer duidelijkheid te verschaffen in de dingen die wij aanbieden. TuinhoutZeeland.nl en TuinbestratingZeeland.nl zijn blijven bestaan als webshop en handelsnaam, maar we bewegen ons steeds meer toe naar de naam Wielemaker Tuinen, zo hopen wij dat onze huidige en toekomstige klanten van TuinhoutZeeland.nl en TuinbestratingZeeland.nl zich ook vertrouwd gaan voelen bij deze naam.
 

 

Kennis en vakmanschap

Doordat wij meer dan 45 jaar kennis in de groensector in huis hebben, kunnen wij u uitstekend voorzien van deskundig advies. Wij verzorgen tevens professionele plaatsing van alle producten die wij aanbieden.
Wij onderscheiden ons door het combineren van een online webshop met een fysieke showroom waar u tal van producten kunt bezichtigen. Tevens besteden wij veel tijd en aandacht aan de specifieke wensen van onze potentiële klanten. Het voordeel voor mensen uit Zeeland is dat zij zich online kunnen oriënteren, maar ook gemakkelijk bij ons binnen kunnen stappen om het product eerst met eigen ogen te zien.
 
 
Daarnaast hameren wij op kwaliteit en service, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bent u op zoek naar een betrouwbaar, lokaal bedrijf met kwaliteitsproducten en goede service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze binnen showroom heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. We hebben een showroom gecreëerd waar u zich als klant welkom zult voelen en die tevens goed laat zien voor wat voor kwaliteit wij als bedrijf staan.
Wij zien u graag terug bij ons in de showroom onder het genot van een kopje koffie.
Dirk en Martyn Wielemaker
Martyn & Dirk Wielemaker; eigenaren Wielemaker Tuinen
Neem contact met ons op

We zijn er op dit moment even niet. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

0
Skip to content